Mijn favorieten

Over Brandsma VastgoedMogen wij ons even voorstellen?

Geert Brandsma, Register Makelaar/Register Taxateur en Anja Brandsma-Winands, medewerker binnendienst.

Mijn naam is Geert Brandsma. Komende uit een echt makelaarsgezin heb ik het vak vanaf 1994 geleerd in ons familiebedrijf in Groningen. In 1999 heb ik mijn makelaars-opleiding succesvol afgerond. Als beëdigd makelaar-taxateur sta ik ingeschreven in de registers van het VastgoedCert en het NRVT (Nederlands Register Vastgoed Taxateurs). 

Tijdens mijn studie heb ik mijn Limburgse vrouw leren kennen. Dat is de reden geweest om in 2005 van Groningen naar Heerlen te verhuizen. In Heerlen heb ik nog een aantal jaren in dienstverband gewerkt. Tijdens deze periode heb ik de Limburgse woningmarkt goed leren kennen en een goed netwerk kunnen opbouwen.
 
Begin 2010 heb ik de stap gezet naar zelfstandig ondernemerschap, mijn eigen makelaarskantoor: Brandsma Vastgoed. Aanvankelijk met kantoor aan huis, maar sinds begin 2016 vanuit een mooie kantoorlocatie in het centrum van Heerlen.

Mijn kantoor heeft in de afgelopen jaren een mooie groei doorgemaakt. Ik ben blij en supertrots op mijn kantoor! Samen met mijn vrouw Anja, die mij inmiddels ondersteunt achter de schermen, werken wij elke dag vol energie en uiterst enthousiast voor onze opdrachtgevers.

Ervaar het zelf! Wij maken graag nader kennis met u!

Brandsma Vastgoed

Kantoor Vestiging Brandsma Vastgoed

Adresgegevens

Akerstraat 36
6411 HB Heerlen

Routeplanner